Team ZZPzorg

Kleinschalige kwalitatieve zorg met oog voor de cliënt, daar draait het om bij ZZPzorg. Ons team bestaat uit vier ervaren zorgverleners, zij staan garant voor continue kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Vanaf 1 januari 2015 maakt ZZPzorg onderdeel uit van Zorgcoöperatie Thuisbasis Brabant. Met onze coöperatie hebben we een contract voor de ‘Aanspraak Wijkverpleging’ afgesloten met alle grote zorgverzekeraars. Met zes andere teams uit de regio delen we kennis en gaan we door middel van krachten bundeling actief werken aan kwaliteitsverhoging, scholing en digitale ondersteuning om zo onze cliënten in de regio te kunnen verzekeren van nog betere zorg.

Betty van Dongen“Gezondheid is niet alleen de afwezigheid van ziekte. Het geeft een zeker evenwicht in de verschillende levensgebieden en het gevoel dat men hier zelf de regie over heeft.”

Sinds 2010 werkt Betty als zelfstandig verpleegkundige & Levenscoach. Zij heeft haar ervaring opgedaan in een algemeen, een academisch ziekenhuis en in de thuiszorg. In 2012 heeft zij de opleiding Levenscoach afgerond.

Diane Dekker“Een persoonlijke benadering geeft mij het gevoel dat ik met elke cliënt een band kan opbouwen.”

Diane heeft haar ervaring opgedaan door het werken in verscheidene verpleeg instelling. In 2010 is zij als zelfstandig zorgprofessional in de thuiszorg begonnen. Het persoonlijke van de thuiszorg in een kleinschalig verband geeft haar nog elke dag voldoening.

Marla Hovius“Kwalitatieve zorg op maat door een klein team, hierdoor zien cliënten dezelfde zorgverleners en kunnen ze één keer het verhaal doen, niet twintig keer.”

Marla werkt sinds 2010 als zelfstandig ziekenverzorgende en heeft in juni 2014 het diploma verpleegkundige behaald. Ze heeft ervaring opgedaan in verpleeg- en verzorgingshuizen en in de thuiszorg.

Nicole Koijen“ ”

Na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan in een instelling met revalidatie en psychogeriatrische afdelingen begon Nicole in 2010 als zelfstandig zorgprofessional in de thuiszorg. Werken in een klein team met hart voor de zorg was haar wens. Hier kan ze als verpleegkundige de zorg verlenen zoals ze dat graag wil en goed voelt. Kleinschalig, persoonlijk en met aandacht en oog voor de cliënt en zijn of haar omgeving.

Sabine Kimmel“Een klein team, persoonlijke aandacht en zoveel mogelijk de cliënt de regie laten behouden, dat vind ik goede zorg!”

Sabine heeft haar ervaring opgedaan in het St. Elisabeth Ziekenhuis te Tilburg op afdeling Oncologie. Sinds 2014 is zij werkzaam als
zelfstandig zorgprofessional en heeft in 2016 aan het Erasmus te Rotterdam de specialisatie Palliatief verpleegkundige behaald.

Wij zijn als verpleegkundigen allen BIG-geregistreerd (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).Wij zijn lid van de beroepsvereniging van Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN).
Ook zijn we aangesloten bij de V&VN Regeling Klachtenbehandeling Zelfstandigen.
Via KIWA hebben we het keurmerk ‘geregistreerd/gecertificeerd Zelfstandig Ondernemend Zorgverlener’.